Betalingsbetingelser

Alle betalinger foregår online via ePay, som overholder alle krav om sikkerhed, som ClearHaus.com foreskriver. I vores betailngsmodul kan du benytte betalingskortene: Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debit, Diners og American Express. Indløsningsaftalen med ClearHaus.com sikrer dig og giver dig garanti for at betalingerne gennemføres efter gældende lovgivning. Straks efter din godkendelse forbeholder vi os ret til at trække beløbet for din bestilling, da din bestilling ikke har nogen form for handelsmæssig værdi overfor andre og du har derfor ikke nogen fortrydelsesret iht. Lov om visse forbrugsaftaler, kapitel 4. Det er derfor heller ikke muligt at annullere eller ændre i din bestilling efter du har endeligt godkendt den.

Da alle betalinger foregår via ePay og med ClearHaus.com PCI-certificeret godkendelse er dette yderligere en garanti for dig at al betaling benytter SSL-kryptering i kommunikationen med ClearHaus.com. Det betyder, at alle oplysninger, der sendes over internettet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om kundernes kreditkort.

Ændring af priser og vilkår

Vi forbeholder os ret til - uden varsel - at ændre vores gældende priser og vilkår. Ændringerne træder først i kraft, når disse oplyses på Webstedet. Ændringerne får ikke indflydelse på allerede afgivne ordrer. Vi forbeholder os ret til at orientere alle registrerede brugere via e-mail ved ændringer af priser og vilkår, samt ved ændringer som vedrører brugen af dette websted.

Alle priser på webstedet www.foto-top.dk er inklusiv moms.

foto-top.dk | Nordlandsvej 90, 8240 Risskov - Danmark | Tlf.: +45 2576 7299