Levering og forsendelse

Levering

Efter modtagelse af din betalingsgodkendelse, videresendes din bestilling direkte til vores produktion, og din godkendte ordre kan herefter ikke annulleres eller ændres. Din ordre vil blive produceret og afsendt på hurtigste vis, normalt indenfor 5-7 arbejdsdage.

Forsendelse eller afhentning

Vi afsender med GLS Pakkeshop og leveringtiden kan selvfølgelig afhænge af søndag/helligdage og højtider. Eventuelle forsinkelser fra GLS's side tager vi forbehold for. Du skal bemærke, at det er vores producent D-TOP AS, der står som afsender af pakkerne. Du har også mulighed for at afhente hos os på hverdage mellem 9.00 og 14.00

Reklamation

Når du modtager din bestilling, bedes du venligst kontrollere at dit produkt er som bestilt. Skulle du have en reklamation, så kontakt os på support@foto-top.dk med en beskrivelse af reklamationen, og husk at oplyse dit ordrenummer. Hvis det er mulig så vedhæft gerne et billede eller andet som kan belyse reklamationen, - så vil vi hurtigst muligt behandle din reklamation. Vi modtager ikke reklamationer omkring farvenuancer og billedkvaliteter, der ikke holder opløsningen og skarpheden.

Fragt- og afhentningspriser

Pris ved normal forsendelse (5-7 arbejdsdage) er 75,00 DKK

Pris ved ekspres forsendelse (1-3 arbejdsdage) er 99,00 DKK

Pris ved afhentning (3-5 arbejdsdage) er 30,00 DKK

 

foto-top.dk | Nordlandsvej 90, 8240 Risskov - Danmark | Tlf.: +45 2576 7299